STRÖMERS VENNER - Festmusik

Musik til din fest - Nordjylland

Kurt _Web
"Jeg var ikke ret gammel da jeg fik mit første "trommesæt" som egentlig kun var en lilletromme og et bækken. Min interesse for musikken og trommerne blev ved og efter et par år blev sættet så udvidet lidt. Det meste forgik hjemme og så blev man jo ung og fik mange andre ting at tænke på og tiden til at gå med , så det blev ikke rigtigt til det store med spillereriet, men interessen var der stadig.

På et tidspunkt, tilbage i 80'erne (for dem der kan huske så langt tilbage) var der en duo der slet og ret kaldte sig "Ole & Kurt" (nej det var ikke mig) og dem begyndte jeg at spille lidt sammen med og Ole's kæreste/forlovede Janet begyndte også at være med. Vi huserede en del, hovedsageligt, her i Han Herred området frem til starten af 90'erne hvor vi stoppede. Vi fik faktisk aldrig et rigtigt navn, men hed blot "Kurt, Ole, Kurt & Janet" eller noget i den retning.

Efter det var det lidt stille i nogle år før jeg begyndte at lege lidt med det igen (bl.a. sammen med Frank) sådan bare lidt for sjov.
Nu synes jeg vi er endt med et band hvor vi har en kemi der passer sammen og alle spiller fordi vi synes det er sjovt og vi hygger os når vi har øveaften. Det er et godt grundlag!"