STRÖMERS VENNER - Festmusik

Musik til din fest - Nordjylland

Hans _Web
Min musikalske løbebane startede med, at konfirmationspengene blev investeret i en guitar og en forstærker og der blev øvet meget sammen med de store bands der tonede ud fra spolebåndoptageren.
Kort efter jeg i kontakt med et band der stod og manglede en guitarist (mit største problem var at jeg ikke havde kørekort, men så var det jo godt jeg kendte Finn).
Dette blev starten til Mc Dovans (Mc Kinleys var jo optaget så vi måtte finde et andet bjerg i Nordamerika) hvor jeg spillede 4 rigtig sjove år inden jeg valgte at stoppe - mit civile job tog simpelthen for meget af fritiden.

Men i 1991 mødte jeg så et par gutter, der spillede i en duo, som de gerne ville have det udvidet og en solomusiker, som gerne ville spille i band - og det blev starten til Atlantis.
Dette band, som jo så egentlig bestod af en solomusiker, en duo og en mand der havde hængt guitaren på væggen 11 år tidligere (og nok skulle have ladet den blive hængende) spillede jeg så i - med nogen udskiftning - frem til 2008.

På dette tidspunkt mødte jeg tilfældigt Kurt, som netop havde startet noget op med Frank og Kåre - og da de spurgte om jeg kunne tænke mig så lugtede cirkushesten savsmuld. Finn dukkede op og Strömers Venner var en realitet.