STRÖMERS VENNER - Festmusik

Musik til din fest - Nordjylland

Frank _Web
Min interesse for at spille musik startede da jeg var en 10-12 år. Der fik jeg en brugt el Guitar (en Høfner). Det første jeg lærte på den var temaet til Gasolins Stakkels Jim. Jeg fik et El Orgel i konfirmationsgave, og fik lidt undervisning på aftenskole. Da jeg var omkrig 16-17 år stødte jeg ind i Hans Egelund Christensen og vi startede en alm. suppe steg is duo. Han blev vel det man kalder Mentor for mig. Hans var også skyld i at jeg kom i gang med at synge. Jeg skylder ham en stor tak, og den får han hermed.

Efter nogle år med Hans, kom jeg med i CRAPS 60`, hvor jeg mødte Carsten (The Dasker). Efter et årstid med CRAPS 60`, gik det lidt i stå, mest fordi folk havde travlt med deres arbejdskarriere. Det blev starten på Cavatina, som kom til at køre rigtig godt i mange år.

Jeg blev her også arbejdsnarkoman, og sagde farvel til musikken i 1999. Jeg blev kontaktet af en ven (Kurt) i 2005 som spille i et band som hed Thirty years after. De manglede en bassist, og jeg sprang til. Bandet holdt kun i et års tid, så gik det i opløsning.

Nu havde jeg jo fået blod på tanden igen, så Kurt og jeg blev enige om at vi gerne ville spille videre, og lagde hovederne i blød for at finde nogle gode folk til et nyt band. Vi kendte begge Kåre (han er tømmersvend han har det godt), og jeg kendte en gut gennem mit arbejde. Dette band har så gennem nogle udskiftninger af folk, endt med den nuværende besætning. "Strömers Venner".